Officiële GoPro dealer

Wij zijn dealer van GoPro, in de winkel zijn al de artikelen te bewonderen. Momenteel zijn wij ook bezig om al de artikelen op de website te plaatsen!

GoPro is een recent bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van actiecamera's. Het uitgangspunt van de onderneming is dat bijzondere momenten en ervaringen veel leuker zijn als u ze kunt delen met vrienden. GoPro maakt het mogelijk dat je de meest bijzondere activiteiten haarscherp kunt vastleggen op een manier die u met andere camera's nooit zult bereiken. Stabiel beeld en topkwaliteit foto's en video's, dat is wat GoPro nastreeft met haar camera's.

Collectie GoPro camera's

Toemen modelsport gaat er van uit dat u met uw modelboot, modelauto of modelvliegtuig op bijzondere locaties terecht komt. Wat is er nou leuker om deze bijzondere momenten vast te leggen? Niet alleen voor uzelf, maar ook om de ervaringen te kunnen delen met andere liefhebbers. De collectie GoPro camera's van Toemen modelsport bestaat uit drie modellen, de GoPro Hero 3+ Black Edition, de GoPro Hero 3+ Silver Edition en de GoPro Hero 3 White Edition. Alle drie de camera's leveren haarscherp beeld, zijn te gebruiken in elke situatie zowel in de lucht als in het water en bieden de mogelijkheid voor het maken van time-lapse, een veelvoud aan foto's met een vast interval om bijvoorbeeld de veranderende sterrenhemel vast te leggen.

GoPro camera's bij Toemen modelsport

De GoPro camera's bieden volgens ons de beste mogelijkheid om uw avonturen in de modelsport vast te leggen voor later. De camera's zijn bruikbaar voor verschillende drones en ook onder water schieten ze perfecte foto's en video's. Toemen modelsport is daarnaast een officiële GoPro dealer. Bij ons kunt u terecht voor de nieuwste GoPro modellen en technische ondersteuning. Wij hebben ook een eigen GoPro display in de winkel, zodat u eerst de verschillende modellen kunt bekijken voordat u overgaat tot aankoop. Onze medewerkers vertellen u graag over de GoPro camera's en de onderlinge verschillen tussen de beschikbare modellen.

Toemen modelsport is een officiële GoPro dealer. In onze collectie vindt u drie GoPro camera's die garant staan voor topkwaliteit actiebeelden in elke situatie.