Parrot Bebop – VOORRAAD!

Parrot Bebop - VOORRAAD!

Parrot Bebop drone inclusief Skycontroller – Blauw (Direct uit voorraad leverbaar)

Na het gigantische succes van de Parrot AR.Drone heeft Parrot nu de geheel nieuwe Parrot Bebop drone uitgebracht. Deze drone is uitgevoerd met een 14 Megapixel camera die gestabiliseerd wordt over zowel de X, Y als Z as. De camera bevat een fisheye lens en kan foto's maken onder een beeldhoek van 180 graden. Tevens kan je via je telefoon of tablet (niet meegeleverd) een live beeldverbinding maken met de camera. De beelden zijn dan live te zien op het beeldscherm van je telefoon of tablet, ook kan de camera hiermee bediend worden.

De Parrot Bebop is uitgevoerd met een zeer nauwkeurig GPS systeem. Dankzij de geïntegreerde GPS bedient u de Bebop Drone rechtstreeks via de kaart: plan uw vluchten op uw smartphone en stuur vervolgens de drone autonoom op pad. Nauwkeurigheid van het GPS systeem is +/- 2 M, deze hoge nauwkeurigheid wordt gerealiseerd dankzij een GNSS-chip. Voor de tracking wordt gebruik gemaakt van de satellieten Glonass en Galileo. Er is dataopslag beschikbaar voor meer dan 350 vluchten. Bekijk vervolgens al uw vluchten in 3D in de Pilot Academy dankzij de verzamelde snelheids- en hoogtedata. Het is tevens mogelijk deze gegevens te delen via Facebook of Youtube.

Dankzij de Auto Return To Home/Failsafe-functie vliegt de quadcopter automatisch weer naar de locatie waar U opgestegen bent wanneer het signaal met de zender verloren is. Wat er ook gebeurt, je toestel komt altijd weer veilig naar je terug. Wanneer u lager dan 10 meter vliegt zal de Parrot Bebop automatisch eerst opstijgen naar circa 10 meter om obstakels te kunnen ontwijken. 

De Parrot Skycontroller heeft een zeer groot wifibereik door de versterkte wifizender en de 4 krachtige antennes. De smartphone of tablet kan eenvoudig worden bevestigd op de meegeleverde steun. Deze steun is compatibel met de meeste tablets. De besturing verloopt moeiteloos met Skycontroller dankzij de 2 buitengewoon nauwkeurig joysticks. Voor een nog intensere vliegervaring kunt u op de Parrot Skycontroller via HDMI een FPV-bril (First Person View) aansluiten. Deze aansluiting is compatibel met de volgende FPV-brillen: Oculus Rift, Zeiss OLED Cinemizer, Epson Moverio, Sony Personal Viewer en nog veel meer..

Profiteer van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van First Person View (FPV) en beleef de vlucht met de Parrot Bebop Drone nog intenser. 

Inhoud pakket
– Parrot Bebop Drone
– Skycontroller
– 4 Accu's
– Oplader
– Micro USB kabel
– 4 Extra propellers
– Handleiding
– Klein gereedschap
– Propeller beschermers
– Keycord