ProBoat Voracity 36 – VOORRAAD!

ProBoat Voracity 36 - VOORRAAD!

ProBoat Voracity 36 Deep-V Brushless boot RTR

Lekker scheuren over het water, dat kan met de Voracity E-RTR. Deze radiografisch bestuurbare boot is aerodynamisch en vervaardigd uit de sterkst mogelijke materialen, zodat zelfs bij hoge snelheden de schokken van het water perfect kunnen worden opgevangen. Daarnaast is de weerstand minimaal door de gebruikte materialen.

Topsnelheid
De Voracity E-RTR haalt snelheden van meer dan 80 kilometer per uur. Dit is mogelijk dankzij de lichtgewicht materialen die gebruikt zijn bij de productie van de boot. Fiberglas en ijzersterk aluminium maken de boot razendsnel en sterk. Ga gerust de strijd aan met andere op afstand bestuurbare boten, met de Voracity E-RTR is de kans groot dat u als winnaar uit de bus komt.

Waterproof elektronica
Natuurlijk moet een RC boot bestand zijn tegen water, maar vaak geldt dit alleen voor de buitenkant. Bij de Voracity E-RTR geldt dit ook voor de binnenkant. Alle elektronica is volledig waterproof en ook de afstandsbediening is bestand tegen water. Zo kunt u ook in de regen genieten van deze razendsnelle speedboot.

Watergekoelde ESC
De E-RTR van Voracity is uitgerust met een Dynamite Marine 120 ampère ESC. Deze ESC wordt watergekoeld en zorgt ervoor dat de boot de hoge stromen kan verwerken. De Dynamite Marine ESC is uiteraard waterproof, zodat er geen kortsluiting kan ontstaan.

Inclusief professionele afstandsbediening
Met snelheden boven de 80 kilometer per uur is een professionele afstandsbediening gewenst. Daarom wordt de Voracity E-RTR geleverd met de Spektrum 2,4 GHz DX2E DSMR afstandsbediening. Deze controller werkt met een SR310 ontvanger en maakt de besturing van uw RC boot een fluitje van een cent.