Start uw Traxxas TRX-4 avontuur

Start uw Traxxas TRX-4 avontuur

De Traxxas TRX-4 is een unieke terreinwagen met grote mogelijkheden. Dit voertuig is robuuster dan ooit en kan met gemak elke ondergrond aan. Niet eerder bouwde Traxxas een terreinwagen die zo veelzijdig was als nu met de TRX-4. Ontdek zelf de brute kracht van dit monster en maak indruk op uw vrienden.

U ontvangt gratis een G.T. Power 12x LED verlichting set t.w.v. €29.95 bij aanschaf van dit model! en een inbus schroevendraaier set deluxe t.w.v. €29.95!

Ultieme bodemplaat
De TRX-4 van Traxxas is voorzien van een geweldige bodemplaat in combinatie met vernieuwende assen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de wielen de klappen opvangen, zonder dat de bodemplaat van dit model tegen de grond aan komt. Hierdoor kunt u over nog wildere terreinen scheuren met uw RC-terreinwagen. Waar andere voertuigen pas op de plaats moeten maken, gaat de Traxxas TRX-4 verder. Zodat u altijd als winnaar uit de bus komt.

Bestuur op afstand de differentials
De Traxxas TRX-4 biedt de mogelijkheid om de achterdifferentials op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen met de afstandsbediening. Wilt u relaxed rijden met uw terreinwagen op goede wegen en met hoge snelheid? Zorg er dan voor dat de differentials ontgrendeld zijn. Kiest u voor de ruigere terreinen waarbij extreme grip nodig is? Vergrendel de differentials en u kunt zelfs op flinke snelheid blijven scheuren. Allemaal te bedienen met de afstandsbediening, dus u kunt elk moment switchen, zelfs tijdens het rijden.

Waterproof elektronica
Racen door ruige terreinen is natuurlijk heerlijk, maar dan is het wel belangrijk dat uw terreinwagen ook beschermd is tegen uiteenlopende weersomstandigheden. De Traxxas TRX-4 is voorzien van een volledig waterproof behuizing. En dan hebben we het niet over een paar spetters, maar echt waterproof. Vanaf nu kunt u ook kleine beekjes oversteken, door de sneeuw rijden of over modderig terrein scheuren. Zonder dat u bang hoeft te zijn voor de elektronica van de Traxxas TRX-4.

Uitstekende details
De Traxxas TRX-4 is een fantastisch schaalmodel van de legendarische Land Rover Defender. De behuizing bevat volop details, allemaal op schaal voor een authentieke 4WD ervaring. U ontvangt tevens een reservewiel en een reserveband, een off-road jack en extra onderdelen. Deze materialen kunt u eenvoudig in de mand op het dak van het voertuig bewaren. Voor het oversteken van beekjes is er zelfs een snorkel aanwezig. En rijdt u per ongeluk tegen een steen of rots aan? Geen probleem, de rugged bumpers vangen de klap op en zorgen ervoor dat de Traxxas TRX-4 niet beschadigd raakt.

Groot vermogen
Het vermogen van de Traxxas TRX-4 wordt geleverd door de nieuwe XL-5 HV electronic speed control en de Titan 550 motor. Beide onderdelen worden aangedreven door 3S LiPo batterijen die zorgen voor nog meer capaciteit en efficiëntere werking van de onderdelen. Het aanbevolen Traxxas 3S 5000 mAh ID LiPo battery pack zorgt voor ongekend plezier tot wel 2 uur. En daarbij maakt het niet uit of u over eenvoudige of ingewikkelde routes scheurt.

Inruilen mogelijk op uw ouder RC auto

Heeft u een oude RC auto waar u vanaf wilt?  U kunt bij Toemen Modelsport een “oude” RC auto inruilen tegen bijvoorbeeld een Traxxas TRX-4. U kunt direct langskomen in onze winkel of foto's sturen naar jasper@toemen.nl voor een waardebepaling.