Toemen Modelbouw bestaat 40 jaar !!

Toemen Modelbouw bestaat 40 jaar !!
Groot feest Toemen Modelbouw bestaat 40 jaar! 1 oktober 2020 is het zover en bestaat Toemen officieel 40 jaar. Wij hebben daarom op zaterdag 3 en zondag 4 oktober groot feest met koffie, gebak en champagne in onze winkel aan de Dorpsstraat 17! Peter Toemen startte een piepklein modelbouw winkeltje op slechts 36 m2 (inclusief de wc ruimte) aan de Snellestraat 32 in Den Bosch. Naar 5 jaar verhuisde Peter Toemen naar de Minderbroedersstraat 32 in Den Bosch waar hij een groter pand huurde en later de panden heeft aangekocht. Tot 2018 heeft het bedrijf altijd in Den Bosch gezeten tot Jasper Toemen de zoon de zaak overnam in 2019. Jasper stond als 14 jarige jongen op zaterdag al bij Peter in de winkel om zijn eerste zakcentje te verdienen.
Met een nieuwe formule en visie is het bedrijf onder de hoeden van Jasper Toemen verhuisd naar Oisterwijk aan de Dorpsstraat 50. Waarom Oisterwijk en waarom van een stad naar een dorp? Die vraag kreeg Jasper de eerste weken continu voorgeschoteld. Heel simpel een bedrijf in de niche branche op een top locatie tussen de grote steden Eindhoven, Breda, Den Bosch en Tilburg dat moest gaan lukken! Tevens een veel groter pand en het parkeren was ook een stuk beter als in Den Bosch. Het eerste jaar is aan de Dorpsstraat 50 als overlapping gebruikt tot het pand van “De Blokker” vrij kwam. Dit was ideaal en lag op de beste locatie van Oisterwijk, is gigantisch groot en heeft een magazijn achter het pand speciaal voor de webshop. Met wat onderhandelingen zitten we anno 2020 gevestigd aan de Dorpsstraat 17 te Oisterwijk!
We zien jullie graag op zaterdag 3 en zondag 4 oktober in onze Toemen XXL store aan de Dorpsstraat 17 te Oisterwijk! www.toemen.nl