Walkera QR X350 PRO

Walkera QR X350 PRO

Direct uit voorraad leverbaar! (5 stuks) !!

Walkera QR X350 PRO FPV with DEVO F7 radio & Gimbal & iLOOK camera

De Walkera QR X350 PRO is de geheel nieuwe versie van de al eerder geintroduceerde Walkera QR X350. De PRO is uitgevoerd met een nieuwe gyro voor een betere stabiliteit, nieuwe GPS voor meer precisie, nieuwe accu voor circa 20-25 minuten vliegtijd en een completere uitrusting met een 2 assige brushless gimbal en een losse Walkera iLOOK HD-camera. Bent u al in bezit van een GoPro Hero 3 dan kan deze natuurlijk ook worden geplaatst in de Walkera G-2D gimbal. De G-2D gimbal is geheel stabiliserend en kan doormiddel van de Walkere Devo F7 zender handmatig bediend worden. 

Het model is direct uitgevoerd met een FPV (First Person View) systeem en zorgt voor een compleet nieuwe ervaring en dimensie bij het vliegen met drones. Met een groot bereik voor de FPV videobeelden en het speciaal ontworpen mini high resolution kleuren LCD display, dat geintegreerd is in de 2.4ghz Walkera Devo F7 afstandsbediening, kunnen beginners makkelijk en eenvoudig kennis maken met FPV drone vliegen.

Zelfs nieuwe piloten zullen comfortabel met de quadcopter kunnen vliegen doormiddel van het GPS systeem. De quadcopter biedt verschillende vluchtmodes die zijn te bedienen met de zender. Zo heeft het model onder andere; smartmodus met GPS zorgt ervoor dat de quadcopter op dezelfde plek stabiel blijft hangen, return to home functie hierdoor kan men automatisch landen op de plek waar die vertrokken is en stabiliteitsmodus waarmee je rustig kan vliegen en GPS Hold.

Specificaties:
Hoofd diameter: 556mm 
Afmetingen: 289x289x205mm 
ESC: 15A 
Ontvanger: RX703A 
Zender: Devo F7 
Batterij: 11.1V 5200 mAh lipo 
Vlucht tijd: 20-25 minuten 
Gewicht: 1350 gram 
Borstelloze 2-assige Gimbal G-2D 
5.8G Camera: iLOOK 
Lader uitgangsstroom: 0.8A