Yuneec Q500 Typhoon quadcopter

Yuneec Q500 Typhoon quadcopter

Yuneec Q500 Typhoon quadcopter RTF

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

De Yuneec Q500 Typhoon is geheel nieuw op de markt en is direct uitgevoerd met een 3-assige gimbal. Door deze speciale camera houder worden beelden perfect gestabiliseerd over zowel X Y als Z as. De Yuneec Q500 Typhoon is voorzien van een Full HD camera die zowel foto's als filmpjes kan maken. Deze worden direct opgeslagen op de bijgeleverde 8GB Micro SD kaart. De filmpjes worden gemaakt op Full HD 1080P en 60 frames per seconden. Fotograferen gaat met maar liefst 12 megapixel.

De meegeleverde ST10 10-kanaals 2.4 GHz zender heeft een geïntegreerd 4.5 inch videoscherm die een live beeldverbinding maakt met de camera. Verder kun je diverse vluchtgegevens zien zoals snelheid, vlieghoogte, afstand, batterij spanning, GPS-signaal en het aantal satellieten welke op dat moment ontvangen worden.

De Yuneec Q500 is uitgerust met een GPS systeem en zal hierdoor ook voor beginnende piloten uiterst makkelijk te besturen zijn. Als het model in de lucht hangt zal het strak op een positie blijven zweven door dit geavanceerde GPS systeem. Dit is ideaal als je op een bepaalde hoogte rustig een aantal foto's of video's wil maken. De Yuneec Q500 ontvangt naast het GPS systeem ook het Glonass systeem. Hierdoor is het model een stuk nauwkeuriger en heeft deze vaak ook binnen ontvangst. De Yuneec Q500 kan ook in de “Follow Me” stand gevlogen worden. In deze stand volgt de quadcopter de zender. Dat betekent dat hij je letterlijk volgt als je loopt, fietst of aan het skiën bent. Dankzij de Failsafe-functie is is het mogelijk om de quadcopter automatisch weer naar zijn opstijgplek te laten terug keren als het signaal met de zender verloren is.